Madenco eZorg

Cloud-oplossingen voor de palliatieve zorg en de ggz.
ezorg-header

Madenco eZorg

Cloud-oplossingen voor de palliatieve zorg en de ggz.

ezorg-header

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Lastmeter toegevoegd aan Madenco eZorg
[14 februari 2019] De Madenco eZorgmeter ondersteunt nu naast het USD-4D ook de Lastmeter. Patiënten kunnen met behulp van de Lastmeter aangeven hoeveel last zij hebben gehad op lichamelijk, emotioneel, sociaal en praktisch gebied en welke problemen, klachten en zorgen zij ervaren. In samenspraak met een zorgprofessional kunnen zij bespreken welke vorm van aanvullende zorg gewenst is. Een voorbeeld vindt u hier.

Demo USD-4D / Zelf het digitale Utrecht Symptoom Dagboek invullen
[6 april 2018]  Zelf ervaren wat het betekent om het Utrecht Symptoom Dagboek in te vullen en hoe ingevulde USD’s kunnen worden ingezien? Ga naar madenco.nl/usddemo.

Hospice Hoeksche Waard kiest voor Madenco eZorg
[26 maart 2018] Eerder deze maand heeft Hospice Hoeksche Waard gekozen voor Madenco eZorg en het EPD en de USD-app in gebruik genomen. www.hospicehoekschewaard.nl

Medicatiemodule Madenco eZorg live
[30 januari 2018] Hospice Alkmaar en Acedemisch Hospice Demeter zijn de eerste gebruikers van de SSO-koppeling tussen Madenco eZorg en FarmedRX, het elektronisch voorschrijf- en medicatiebewakingssysteem van FarmedVisie. De medicatiemodule van Madenco eZorg biedt ook de mogelijkheid te koppelen met het EVS van Medimo.

Huisartsen-versie van de eZorgmeter/USD-app
[10 juli 2017] Hospice Demeter heeft een subsidie gekregen van de regiotafel om het USD-4D te implementeren in de eerste lijn en om onderzoek te doen naar gebruikerservaringen. Madenco eZorg ontwikkelt hiervoor een huisartsen-versie van de USD-app. Het project valt binnen het programma van Septet. PreventZorg ondersteunt de uitvoering van dit project.

eZorgmeter voor gebruik van het USD-R in de Palliatieve Thuiszorg Rotterdam en omstreken
[6 juni 2017] Medio mei is de eZorgmeter voor gebruik van het USD-R in de Palliatieve Thuiszorg Rotterdam en omstreken opgeleverd. Op dit moment wordt een pilot voorbereid waarbij onder andere Laurens Cadenza Zuid is betrokken. Daarna wordt eZorgmeter verder uitgerold en toegevoegd aan het PaTz-portal. netwerkpalliatievezorg.nl laurens.nl

Calando 10e gebruiker van EPD van Madenco
[6 april 2017] Na een maand testen is vandaag in Dirksland de overeenkomst tussen Hospice Calando en Madenco getekend. Daarmee is Calando het 10e hospice dat gebruik maakt van Madenco eZorg. calando.nl

Compliment voor het werken met Madenco eZorg
[24 maart 2017] Hospice De Regenboog behaalt het keurmerk Prezo Hospicezorg en krijgt o.a. een compliment voor het werken met palliatief elektronisch zorgdossier van Madenco. veluwe.nl

‘Elektronisch zorgdossier hospicezorg succesvol’
[15 maart 2017] Aandacht voor het ezd van Madenco  in het Tijdschrift voor Verpleegkundigen. nursing.nl

‘Speciaal elektronisch dossier voor hospices verbetert kwaliteit van zorg’
[15 maart 2017] Madenco eZorg ook in Nationale Zorggids. nationalezorggids.nl

Madenco eZorg wint EPD-selectie Hospice Kajan
[13 maart 2017] De implementatie start later deze maand. hospicekajan.nl

‘Elektronisch zorgdossier hospicezorg succesvol’
[2 maart 2017] Aandacht voor het ezd van Madenco  in het Zorgvisie ICT. zorgvisie.nl

‘Hospicezorg verbetert door gebruik van nieuw electronisch zorgdossier.’
[1 maart 2017] Zorgverzekeraars Nederland over Madenco eZorg. zn.nl
Download het hele artikel hier.

[1 maart 2017]

Hospicezorg verbetert door gebruik van nieuw elektronisch zorgdossier
Het lijkt het ei van Columbus: een speciaal elektronisch zorgdossier voor palliatieve zorg dat sinds vorig jaar gebruikt wordt door enkele hospices. De voordelen zijn legio, zoals verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de zorg, minder administratieve lasten en grotere efficiëntie. Allemaal zaken die uiteindelijk ten goede komen aan de patiënten.

Zorgverzekeraars Nederland

zn.nl

Voorbeelden uit de palliatieve zorg
[10 november 2016] Madenco eZorg uitgelicht als een van de goede voorbeelden door het Praktijkteam Palliatieve Zorg van VWS. rijksoverheid.nl

6e Nationaal Congres Palliatieve Zorg
[30 nov 2016] Op 16 december 2016 verzorgt Madenco een lunchsessie over eZorg op het 6e Nationaal Congres Palliatieve Zorg. evenementen.palliactief.nl

Victas nieuwe gebruiker eZorglogistiek
[2 oktober 2016] Victas, verslavingszorgs in Utrecht, kiest voor eZorglogistiek van Madenco. victas.nl

Hospice Wilnis kiest  voor zorgdossier Madenco
[20 september 2016] Het Johannes Hospitium De Ronde Venen nieuwe gebruiker eZorg. johanneshospitium.nl

Opdracht van Palliatieve Thuiszorg Rotterdam
[18 augustus 2016] Samen met PaTz Rotterdam werkt Madenco aan een eZorgmeter speciaal voor gebruik van het USD-R in de palliatieve thuiszorg. netwerkpalliatievezorg.nl

eZorgdossier

eZorgdossier

Het electronisch zorgdossier voor hospices, palliatieve units en palliatieve thuiszorg. In samenwerking met de Associatie Hospicezorg Nederland ontwikkeld vanuit de palliatieve zorg. Functionaliteit en terminologie aanpasbaar op de eigen zorg-context. Basisinrichting gebaseerd op de PREZO-richtlijnen Hospicezorg en het Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland. Ondersteunt de methode ‘Besluitvorming in de palliatieve fase’ en het ‘Zorgpad stervensfase’ van het IKNL. Flexibele rapportages en managementinformatie. Veilig in de cloud conform de AVG (ISO 27001 en 9001, NEN 7510). Koppeling met systemen ketenpartners, bijvoorbeeld voor electronisch medicatie voorschrijven en toedieningsregistratie, mogelijk. Heldere abonnementsstructuur. Eenvoudige implementatie, zonder extra investeringen.

Meer weten?

[1 maart 2017]

Hospicezorg verbetert door gebruik van nieuw elektronisch zorgdossier
Het lijkt het ei van Columbus: een speciaal elektronisch zorgdossier voor palliatieve zorg dat sinds vorig jaar gebruikt wordt door enkele hospices. De voordelen zijn legio, zoals verbetering van de kwaliteit en veiligheid van de zorg, minder administratieve lasten en grotere efficiëntie. Allemaal zaken die uiteindelijk ten goede komen aan de patiënten.

Zorgverzekeraars Nederland

zn.nl

[29 november 2016]

Ik wil graag  mijn waardering uitspreken over en de support rond ons eZorgdossier. Het is boven verwachting snel geïmplementeerd en heeft vorige week ook een duidelijke bijdrage gehad om in één keer door de certificering  te komen van het keurmerk Prezo Hospicezorg.

Joke Overeem

directeur, Hospice De Regenboog

eZorgmeter

eZorgmeter

Uitvragen en analyseren van gevalideerde medische vragenlijsten. In samenwerking met de Associatie Hospicezorg Nederland vanuit de palliatieve zorg ontwikkeld. Veilig in de cloud conform de Wet bescherming persoongegevens (ISO 27001 en 9001, NEN 7510). Koppeling met systemen ketenpartners mogelijk. Heldere abonnementsstructuur. Eenvoudige implementatie, zonder extra investeringen.

Meer weten?

 

Bijvoorbeeld het in de paliatieve zorg veel gebruikte Utrecht Symptoom Dagboek, kortweg USD-4D. Hiermee kunnen patiënten hun mate van hun welbevinden benoemen. Of de Lastmeter, Een inventarisatie van problemen, klachten en zorgen als basis voor een gesprek over aanvullende zorg.
Voor gebruik binnen hospices, palliative units, palliatieve thuiszorg en huisartsenpraktijken. Het USD-4D en de Lastmeter sluiten aan bij de PREZO-richtlijnen Hospicezorg en het Kwaliteitskader palliatieve zorg Nederland.

Meer weten?

 

Zelf ervaren wat het betekent om het Utrecht Symptoom Dagboek in te vullen en hoe ingevulde USD’s kunnen worden ingezien? Ga naar de USD-demo.

Naar USD-demo

eZorglogistiek

eZorglogistiek

eZorgLogistiek onderhoudt de relaties tussen patiënten, wachtlijsten en bedden en deeltijdplekken. Een krachtig instrument voor triage & zorgtoewijzing en voor sturing op wachttijden, instroom, doorstroom en uitstroom van patiënten en op de behandelcapaciteit van afdelingen.

Meer weten?

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten

Palliatieve zorg

Medewerkers van Madenco kunnen uw organisatie ondersteunen bij het opzetten en implementeren van zorgkwaliteit en bij het voorbereiden van uw organisatie op certificering.

Meer weten?

 

GGZ

Medewerkers van Madenco kunnen uw organisatie ondersteunen bij het stroomlijnen van alle zorglogistieke processen. Bij het verbeteren van de sturing op wachttijden, instroom, doorstroom en uitstroom van patiënten en op de behandelcapaciteit van afdelingen.

Meer weten?

Meer weten?

Meer weten?

Meer weten? Stuur ons uw naam en e-mailadres. Dan nemen wij contact met u op.

Madenco

Madenco

E-mail contact@madenco.com

Telefoon 085 130 83 75

Twitter @madencotweets

Postbus 201  3720 AE Bilthoven

KVK 34251248